2011. március 21., hétfő

Eléggé bosszantó, hogy pénzügyileg sosincs elsőre szerencsénk... Általában véhül jól jövünk ki a dolgokból, de az odáig tartó út sosem rög (mit rög... hegy!) mentes.

Merthogy az emberek ugye nem olyanok, mint mi, és ezt megint hajlamosak vagyunk elfelejteni. Nem mindenki tisztességes. És persze belefutottunk ilyenbe. Szerencsére a Paypal partner, hogy ne járjunk rosszul, ha fizetés után eltűnik az eladó, 15 nap múlva visszakapjuk a pénzünket, de addig náluk parkol. És addig ugye nem tudunk se hozzányúlni, se semmit csinálni vele. De abból legalább kijövünk nullára, bukó nélkül.

Azt viszont ma sajnos a saját bőrünkön tanultuk meg, hogy az utánvétes csomagot ki KELL bontani, mielőtt kifizetjük... :-S Rohadtul nem az volt benne, mint amit ígértek... :( Levi felhívta az eladót, amint bemutatkozott, lerakták a telefont... Írt emilt, sms-t, semmi... Talált vmi internetes rendőrséget, megérdeklődte, hogy mit lehet tenni ilyen esetben, még várjuk a választ, még nincs lefutva a dolog, de nagyon úgy néz ki, hogy nem keveset buktunk a dolgon... :(

Ennek ellenére nem adjuk fel! :) TUDOM, HISZEM, hogy össze fog jönni ez a dolog, és JÓL fogunk kijönni belőle! Csak ugye a hegyek, amik pénzügyekben nekünk járnak... De megmásszuk, és tanulunk belőle...! Pozitív bevonzás... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése