2011. augusztus 25., csütörtök

Kedvesszomszéd...

A rohadt kva anyját annak a képmutató, szemembe mosolygó, kezét-legszívesebben-letörném, Kedvesszomszédnak, aki szemetesnek használja a babakocsinkat!!!!! De most komolyan... MIÉRT???? Miért nem lehet szólni, hogy sorry, útban van a batárkátok, tüntessétek el??? A földszinti nénitől 2 hetente megkapjuk a levélkét, hogy a hétvégén vigyük el a kocsit, mert takarítana... (a másik fsz-i, meg arrébbhúzza, mikor takarít, szóval ja... Az emeletiek meg kitolták a ház elé, mikor költöztek, és el akartam vinni, és mondták, hogy dehogy vigyem le! Majd visszarakják, ha végeztek...)

Az egyik szomszéd Mekis plüssállatot tett a babakocsiba... A másiktól meg már kaptunk wc papír gurigát 2x, kiürült csirkefalatos papírdobozt, most a négercsók-elválasztó műanyag izéjét, és egy üres papírzsepis zacsit rakott a kocsiba... :-O De most komolyan... Veszi a fáradtságot, hogy miközben viszi le a szemetet, megálljon, és kivegyen belőle 1-2-t, és BELETEGYE A BABAKOCSIBA???? Normális az ilyen???? És lövésem sincs, hogy ki lehet az, mert a szemünkbe mindenki mosolyog!

Biztos ugyanaz, aki feljelentett minket, hogy nem vesszük figyelembe a Ruhezeit-ot (nyugalmi idő, este 10-től reggel 6-ig, szombaton du 1-3, vasárnap- ünnepnap egész nap...). De MIKOR nem vettük figyelembe??? Vasárnaponként kapcsoljam ki a gyerekeket??? Vagy mi??? Mert akkor se volt képes bekopogni, hogy "csókolom, csendesebben..." Nem fúrunk, kalapálunk Ruhezeit alatt! Csak a gyerekek sikongatása/kiabálása/futkosása lehet a baja...

És biztos ugyanaz, aki a postaládába dobta a múltkor az utcáról a gyerekrajzot, mert az BIZTOS A MIÉNK... Nem a miénk volt... De ugye a környéken CSAK NEKÜNK lehet gyerekünk, és BIZTOS tőlünk fújta le a szél...

És tényleg nem értem, hogy miért nem lehetne szólni????? :(

2 megjegyzés:

  1. és ha kiírsz valami nagyon kedveset, de olyat, amiből rájön, hogy ez így nem kulturált és hogy csöngessen be és mondja el...?

    VálaszTörlés