2011. július 22., péntek

Látom, sokan már nem jártok erre... :) nem is csodálom... 2 hónapja nem írtam semmit ide... :-O

Most sincs igazán semmi... :)
Bár az nem túl jó érzés, hogy tudom, milyen kevesen olvassák a másik blogomat... (KisDani névnapja kapcsán... Merthogy alig jött komment neki... :( ) És hogy olyanok sem olvassák, akikről pedig azt hittem (bíztam benne inkább?), hogy igen. Erről már írtam korábban is, de most is elmondom - magamnak, hogy nyomatékosítsam magamban ;) - hogy nem kéne olyanokkal foglalkozni, akiket nem érdeklem! Csak fura, amikor valakivel tényleg jóban voltam, és míg egy irányba tartott az életünk minden szép és jó volt, mikor meg elkanyarodtunk, megszűnt a barátság, vagy mi... Én még azért olvasom őt, naponta többször is benézek hozzá, de ő már -úgy tűnik- nem kíváncsi rám/ránk. És még drukkolok is neki, hogy ismét boldog legyen, de az embereket saját maguktól nem lehet megvédeni. :(

Jó, mondjuk ebben az ottani kommentmentességben biztos az is durván benne van, hogy én sem írok már szinte senkihez... :( Szóval ilyen szempontból ők sem tudják, hogy igenis olvaom őket, és érdekelnek! :)

Na mind1... :)
------
Egyébként meg, mióta itthon vagyunk híztam kb 1,5 kg-t! :) Már csak 5-öt kéne... :) Az ezzel a tempóval meg is lesz kb.... hmm.... pill, számolok... 10hét alatt, vagyis kb Apusom szülinapjára (amikor is Cucka drága szerintem szülni fog... ;) )

A tornázást meg persze azzal a lendülettel hagytam is abba, ahogy elkezdtem... :-S

És néha elbizonytalanodok, hogy TÉNYLEG meg fogom-e majd tudni csinálni a Hebamme iskolát NÉGY gyerek mellett, 10 év múlva? Tényleg lesz-e erőm 40 évesen iskolapadba ülni?? Levi nagymamája 62 évesen diplomázott, szóval azért ez elég inspiráló... :) De amúgy meg mindenki csak hümmög, meg dünnyög, hogy úgysefogommegcsinálni... :( Szeretem ezt az optimizmust... :-S Osztálytalálkozón már arra is megkaptam, hogy hülye vagyok, hogy 4 gyereket szeretnénk... :) Érdekesség képpen, aki rajtam kívűl szintén nagy családban gondolkodik, szintén külföldön él...
De a négy gyerektől még nem tántorodtam el!!! :) Sőt... Ahogy születnek sorban a blogbabák, többet gondolok a következő(k)re, mint egyébként akarnék... :) De azért még győz a józan ész... Egyedül vagyok, nincs segítségem, Lilu és Dani most pont elég. Én sem bírnám, meg ők sem... És, bár én is felnőttem a tesómmal 52m2-n, mi meg 80-on lakunk most, mégis kicsi ez a lakás 3-4 gyereknek... Szóval marad a terv... Családiház, meló, UTÁNA jöhet a következő 2! :) (amennyiben 2012-ben nem lesz semmi OLYAN, ami bezavarhatna... Ettől amúgy még kicist tartok... :-( )

6 megjegyzés:

  1. Tudod hogy állok a komment dologgal :) de most írok. :)
    Nem is mondtad hogy híztál!!!! Örülök :)
    Sokan néznek, ez látszik is a számlálón, csak nem mindenki ír... úgy ahogy te sem.... (És szerintem nem az a lányeg hogy hányan írnak kommenteket) De ettől még szeretnek, legalábbis én szeretlek :))))
    És ide nagyon gyakran benézek :) Dani névnapjáról lecsúsztam, de utólag Boldog névnapot neki. (még a szülinapokat sem tudom megjegyezni)

    Puszi nektek

    VálaszTörlés
  2. Ááá írtam egy csomó mindent,erre ez a car nem küldte el:( Most nincs időm újra írni,de később pótlom...
    Addig is millió puszi

    VálaszTörlés
  3. Huh megpróbálom ugyanúgy összeszedni,amit írtam délután.
    Ne aggódj a kommenteken,biztos mindenki nyaral,csavarog és azért nem írnak.Olvasni meg tuti sokan olvasnak:)(huh nem tudom,kin akadtál így fenn megint,ki bántott meg,de van egy sejtésem,ami remélem mégse igazolódik be)
    A kilóidnak meg már írtam,hogy nagyooon nagyooon örülök és csak így tovább!!!A tornáról nem is baj,hogy leálltál!
    Hebamme sulit meg tuti meg fogod csinálni,ha nagyon szeretnéd.Lehetetlen nincs,csak tehetetlen!Te meg úgy tudom nem vagy az!
    Nem semmi Levi mamája,le a kalappal előtte.
    Blogbabák engem is egyre jobban vonzanak az új babához,de még nem lehet...olyaaan jóó lenne...de még nem!!!:) Kb. ilyenek a napjaim,egyik nap akarom másik nap még nem:D
    Szerintem neked jövőre meglesz kövektező baba vagy 2:) Tudod boszi vagyok:)
    Az osztályból rajtunk kivül csak Anikó van külföldön,ő is nagycsaládot tervez?:O
    Ja közbe leesett,hogy Horváth Edina is,de nem hiszem,hogy rá gondoltál!
    2012-től meg NO PARA:) vagy nem lesz semmi,vagy ahogy tesóm mondaná,legalább együtt megyünk...Mondjuk még nem szeretnék jó darabig menni,ezer tervem van nekem is.

    VálaszTörlés
  4. Niki, köszi, hogy most mégis írtál! :)
    Daninak átadom, köszi! :)

    Virág, igen, Anikóra gondoltam. Edinát meg se hívtuk, ő 2.-ig, vagy 3.-ig volt velünk csak.
    A kommentekkel, meg akire gondoltam, igazad van, ténlyeg nyaral asszem, akire gondoltam... :) (na ez így zagyva lett, remélem azért érted :D)
    Jövőreeeee??? :-O Ezt úgy érted, hogy jövőre megszületik/nek, vagy "csak" pocakba kerül/nek? Nem mindegy... :D De amúgy nem hiszem... Ha rajtam múlik, akkor nem... Ha meg jönni akar/nak, akkor jön/nek... :) És persze akkor jöhet/nek is! ;) (mondjuk az biztos sokat dobna a kedvemen, ha esetleg nálatok... ;) )

    VálaszTörlés
  5. Volt egy olyan sejtésem,hogy az sokat dobna a kedveden:)
    Akkor nem egy emberre gondoltunk kivételesen,mert akire én,ő nem nyaral:)
    Jövőre pocakos leszel úgy értettem!
    Anikón meglepődtem,de most,hogy írok kezd derengni valami,mintha beszéltük volna:)
    Puszka

    VálaszTörlés
  6. hh,már kétszer írtam megjegyzést,de egyiket sem küldte el! Grrrrr!

    VálaszTörlés